У нас вы можете посмотреть бесплатно Why We Eat: Pupus, with Sheldon Simeon или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Sheldon Simeon of Tin Roof in Maui demonstrates how to make three different Hawaiian Pupus while breaking down the historical significance of these dishes. As he digs into the migration patterns of Hawaiians and centuries-old techniques used to preserve food, Chef Sheldon makes pipikaula, sakura boshi, and marinated sardines. Subscribe to Munchies here: http://bit.ly/Subscribe-to-MUNCHIES All Munchies videos release a full week early on our site: https://video.vice.com/en_us/channel/... Hungry? Sign up here for the MUNCHIES Recipes newsletter. https://www.vice.com/en_us/page/sign-... Check out http://munchies.tv for more! Follow Munchies here: Facebook: / munchies Twitter: / munchies Tumblr: / munchies Instagram: / munchies Pinterest: / munchies Foursquare: https://foursquare.com/munchies More videos from the VICE network: https://www.fb.com/vicevideo