У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make Puerto Rican Tembleque or Coconut Custard (Bilingual) или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Today is a traditional Puerto Rican dessert at Christmas time, tembleque. It's basically a coconut pudding. Here are the ingredients: 2 cans coconut milk (2 latas de leche de coco) 1/2 cup constarch (1/2 taza fecula de maiz o Maizena) 1/2 teaspoon salt (1/2 cucharadita sal) 1/2 cup white sugar (1/2 taza de azucar blanca Buen Provecho! You can follow me on Facebook / sweetsandbeyond or Instagram / sweetsandbeyond ***Mailing Address*** P.O Box 721534 Orlando, FL 32872-1534 Produced by Sweetsandbeyond ©2013 all rights reserved All embeds must live link to Sweets and Beyond's channel. No Editorial Excerpts without permission, Violators agree to pay $5,000 per second + $10 per view + all collections & lawyers fees.