У нас вы можете посмотреть бесплатно Cách làm BÁNH BAO KIM SA - Salted Egg CUSTARD STEAMED BUNS recipe или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
In this video, I'm sharing my recipe for Liu Sha Bao - the custard steamed buns with lava salted egg filling. English instruction. -------------- Công thức bằng tiếng Việt và các chỉ dẫn/ lưu ý để thành công, mời xem tại: www.savourydays.com INGREDIENTS A. Custard fillings 5 salted egg yolks (65 - 75 gram) (*) 45 gram condensed milk 50 gram unsalted butter - room temperature (very soft) 50 gram coconut milk 30 gram dry milk powder B. Bao Dough Part 1: 250 gram all purpose flour 1/2 tsp instant yeast 1/2 tsp sugar 135 - 145 ml milk (start with 135 ml, add extra if dough is too dry) 30 ml oil Part 2 75 gram flour 1 egg white (30 gram) 30 gram sugar 10 gram dry milk powder 4 gram baking powder (*) Salted eggs can be found in Asian groceries. If you can't find them, you can use normal boiled yolks and some salt.