У нас вы можете посмотреть бесплатно How to sharpen double-edged Japanese knives for beginners! или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Do you know how to sharpen chef's knives, santoku knives, Nakiri knives, and petty knives with a whetstone? These knives are classified as double-edged knives. If you watch this video, you will be able to sharpen double-edged kitchen knives with a whetstone! Let's try sharpening kitchen knives with Brad, who works at a Japanese knife store in Osaka, Japan! 00:00 Intro 00:22 What is Single-edge knife? 01:15 necessities 02:22 Set up 03:15 1st step Rough stone 05:15 2nd step Medium stone 05:47 Remove burrs 06:17 Ending 【Sakai ichimonji mitsuhide global site with shop】 https://global.ichimonji.co.jp/ Click here for rough stone(220) https://global.ichimonji.co.jp/collec... Click here for medium stone(1000) https://global.ichimonji.co.jp/collec... Click here for fine stone(3000) https://global.ichimonji.co.jp/collec... 【Production process movie of Japanese single edge knife in Sakai 】 • 【全41工程】こんなに手がかかっている!堺の和包丁作り解説します!|堺一文... 【Our SNS】 TikTok →tiktok.com/@sakai_ichimonji 🇯🇵Instagram→ / sakai_ichimonji 🌎Instagram→ / ichimonji.jp 🇯🇵X(Twitter)→https://x.com/sakai_ichimonji 🌎X(Twitter)→https://x.com/ichimonji_jp Facebook → / sakaiichimonji