Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб DÖNER EKMEĞİ TARİFİ ✅ 1 KİLO UN DAN 14 TANE ÇIKTI AVEC 1 KILO DE FARINE 14 PAINS KEBAB в хорошем качестве

DÖNER EKMEĞİ TARİFİ ✅ 1 KİLO UN DAN 14 TANE ÇIKTI AVEC 1 KILO DE FARINE 14 PAINS KEBAB 6 месяцев назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



DÖNER EKMEĞİ TARİFİ ✅ 1 KİLO UN DAN 14 TANE ÇIKTI AVEC 1 KILO DE FARINE 14 PAINS KEBAB

1 milyondan fazla izlenilen bu tarifimin az ölçüde yapılmasını istemiştiniz bugün de sizlere 1 kg undan yaptım . Bu seferki hamurların gramajı biraz fazla 125 gr ila 130 gram arası oldu.  Gramajı kendinize göre ayarlayabilirsiniz. üzerine sürdüğüm harçta yumurta eklemedim bu tarifde yumurtayı sevmeyenler için olsun 😊 Tarifi için gerekli malzemeler : 500 gr ılık su 250 gr süt 10 gram maya 40 ml sıvı yağ 1 kg un 1 buçuk tatlı kaşığı tuz Üzerine sürmek için : Bir yemek kaşığı yoğurt 10 ml sıvıyağ Yapılışı: Derin bir kabın içine hamur için gerekli malzemeleri alın daha sonra videoda görüldüğü gibi içe doğru katlayarak güzel bir hamur yoğurun ve mayalanmaya bırakın . Mayalanan hamuru istediğiniz ölçülerde beze alın ( 14 beze çıktı 125 gr ila 130 gram arası ) ve tekrar 30 dakika dinlendirin . Dinlenen hamurları tepsiye alın , üzerine hafif bastırarak şekil verin ve yoğurt harcını sürün Önceden ısıtılmış 250°’de alt üst ayarda 10 dakika pişirin ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Ingrédients pour la recette : 500 g d'eau tiède 250 g de lait 10 grammes de levure 40 ml d'huile 1kg de farine 1 cuillère à café et demie de sel Pour la dorure : Une cuillère à soupe de yaourt 10 ml d'huile Prenez les ingrédients nécessaires à la pâte dans un bol profond, puis pétrissez une belle pâte en la repliant vers l'intérieur comme on le voit dans la vidéo et laissez-la fermenter. Prenez la pâte fermentée en morceaux de la taille souhaitée ( 14 morceaux font entre 125 grammes et 130 grammes) et laissez-la reposer à nouveau pendant 30 minutes. Disposez la pâte reposée sur la plaque, façonnez-la en la pressant légèrement et appliquez le mélange au yaourt. Cuire au four préchauffé à 250° pendant 10 minutes. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Ingredients for the recipe: 500 g of lukewarm water 250 g of milk 10 grams of yeast 40 ml of oil 1kg of flour 1 and a half teaspoon of salt For the gilding: A tablespoon of yogurt 10 ml of oil Take the ingredients required for the dough in a deep bowl, then knead a nice dough by folding it inwards as seen in the video and let it ferment. Take the fermented dough into pieces of the desired size (14 pieces are between 125 grams and 130 grams) and let it rest again for 30 minutes. Place the rested dough on the baking sheet, shape it by pressing it lightly and apply the yogurt mixture. Bake in a preheated oven at 250° for 10 minutes ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Zutaten für das Rezept: 500 g lauwarmes Wasser 250 g Milch 10 Gramm Hefe 40 ml Öl 1 kg Mehl 1,5 Teelöffel Salz Für die Vergoldung: Ein Esslöffel Joghurt 10 ml Öl Geben Sie die für den Teig benötigten Zutaten in eine tiefe Schüssel, kneten Sie dann einen schönen Teig, indem Sie ihn wie im Video gezeigt nach innen falten und gären lassen. Den fermentierten Teig in Stücke der gewünschten Größe schneiden ( 14 Stücke sind zwischen 125 Gramm und 130 Gramm) und noch einmal 30 Minuten ruhen lassen. Legen Sie den ruhenden Teig auf das Backblech, formen Sie ihn durch leichtes Drücken und tragen Sie die Joghurtmischung auf. Im vorgeheizten Backofen bei 250° 10 Minuten backen. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Ингредиенты для рецепта: 500 г теплой воды 250 г молока 10 грамм дрожжей 40 мл масла 1 кг муки 1 с половиной чайной ложки соли Для позолоты: Столовая ложка йогурта 10 мл масла Возьмите ингредиенты, необходимые для теста, в глубокую миску, затем замесите красивое тесто, сложив его внутрь, как показано на видео, и дайте ему забродить. Разрежьте заквашенное тесто на кусочки желаемого размера (14 кусочков весом от 125 до 130 граммов) и снова дайте ему постоять 30 минут. Выложите отдохнувшее тесто на противень, придайте ему форму, слегка прижав, и нанесите йогуртовую смесь. Выпекать в разогретой до 250° духовке 10 минут. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Ingredienti per la ricetta: 500 g di acqua tiepida 250 g di latte 10 grammi di lievito 40 ml di olio 1kg di farina 1 cucchiaino e mezzo di sale Per la doratura: Un cucchiaio di yogurt 10 ml di olio Prendete gli ingredienti necessari per l'impasto in una ciotola profonda e poi lavorate un bel panetto piegandolo verso l'interno come visto nel video e lasciatelo fermentare. Riprendere l'impasto fermentato in pezzetti della dimensione desiderata ( 14 pezzetti sono compresi tra 125 grammi e 130 grammi) e lasciarlo riposare nuovamente per 30 minuti. Disporre l'impasto riposato sulla teglia, modellarlo premendolo leggermente e applicare il composto di yogurt. Cuocere in forno preriscaldato a 250° per 10 minuti. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ مكونات الوصفة: 500 غرام من الماء الفاتر 250 جرام من الحليب 10 جرام خميرة 40 مل من الزيت 1 كجم من الدقيق 1 ونصف ملعقة صغيرة من الملح للتذهيب: ملعقة كبيرة من الزبادي 10 مل من الزيت خذ مكونات العجينة في وعاء عميق، ثم اعجن العجينة جيداً عن طريق طيها إلى الداخل كما هو موضح في الفيديو واتركها لتتخمر. قسمي العجينة المتخمرة إلى قطع بالحجم المرغوب ( 14 قطعة يتراوح وزنها بين 125 جرام و130 جرام) واتركيها ترتاح مرة أخرى لمدة 30 دقيقة. ضعي العجينة الباقية على صينية الخبز، وشكليها بالضغط عليها بخفة ثم ضعي خليط الزبادي. تُخبز في فرن محمى على حرارة 250 درجة لمدة 10

Comments