У нас вы можете посмотреть бесплатно ചപ്പാത്തിയുടെ കലയും ശാസ്ത്രവും. 😊👌😀 (The Art of Making Chapati) или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Chapati Ingredients 1. Wheat powder (Atta) – 2 cups 2. Salt – to taste 3. Water – 1 cup (approx.) 4. Oil – 3 to 4 drops Preparation 1. Make a well in the wheat powder & pour half the water, mix gently with the hands to get a dough. 2. Then make into a soft ball like dough by adding just enough water & kneading (5 to 6 minutes). 3. Apply the oil on top of the dough & spread it, keep closed for 15 to 20 minutes. 4. Then take out lime sized balls after kneading again & evenly spread out into desired circles & cook both sides as shown.