У нас вы можете посмотреть бесплатно 3 Types of Atoles или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Depending on how thick you want it you can use 6 to 7 cups in each recipe. Also I have my stove setting to medium high and always wisk or stir my atole slowly non stop for 10 to 15 minutes and remove it from the heat. Atole Champurrado 4cups of milk(powder milk) 2cups of water 1/2cup of Maza 1/2 sugar 1 chocolate bar(abuelita) 2tbs Cinnamon(optional) Atole de Galletas 6cups of water(half water half milk works too) 1pk of Maria cookies 1 Piloncillo 2tbs Cinnamon(optional) Atole de Mazapan 6cups of water(half water half milk works too) 6(small)Mazapanes or 3(large)Mazapanes 2teasp Corn Starch 1cn Evaporated Milk 1cn Condense Milk 2tbs Cinnamon(optional) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .