Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб Otkriću vam pekarsku tajnu za LISNATE PUŽ-POGAČICE!Budite i vi malo pekar i nek vam svi traže RECEPT в хорошем качестве

Otkriću vam pekarsku tajnu za LISNATE PUŽ-POGAČICE!Budite i vi malo pekar i nek vam svi traže RECEPT 2 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



Otkriću vam pekarsku tajnu za LISNATE PUŽ-POGAČICE!Budite i vi malo pekar i nek vam svi traže RECEPT

Pozdrav dragi prijatelji poštovane domaćice i domaćini. Danas vam prezentujem Lisnate puž-pogačice kao iz pekare. Mnogi od vas i neznaju da sam bila pekar 30 godina pa mi pišu u komentaru da mi testo ide od ruke.Na takav komentar se samo nasmejem jer mi je kroz ruke prošlo na tone brašna ali bukvalno. Govorila sam da kako povećavaju staž da ću najverovatnije otići u grob sa rukama od testa.🤣🤣. Verujem da će mnogi od vas uspeti da ih naprave jer sam recept prilagodila kućnoj izradi. A o ukusu da i ne govorim nema tog ko je probao a da mu se nisu dopale. Neke su punjene sirom a neke prazne pa možete sami odlučiti koje će te pripremiti. SASTOJCI Merite čašom od 2dl. 1 čaša jogurt 1 čaša voda 1/2 čaše ulje 1 jaje + 1žumanac za premazivanje 30gr. kvasac 1 kašičica šećer 2 kašičice so 300gr. margarin ili puter 100gr. sir. 800gr. brašno +100gr. Peći u zagrejanoj rerni na 200c/25min. Hello dear friends of the respected hostess and hosts. Today I present to you Puff snails like from a bakery. Many of you don't even know that I was a baker for 30 years, so they write in a comment that the dough goes well for me. I just laugh at such a comment because tons of flour passed through my hands, but literally. I said that as they increase their length of service, I will most likely go to the grave with my hands on the dough. I believe that many of you will be able to make them because I adapted the recipe to home making. And not to mention the taste, there is no one who tried it without liking it. Some are stuffed with cheese and some are empty so you can decide for yourself which ones to prepare. COMPONENTS Measure with a 2dl glass. 1 cup yogurt 1 cup water 1/2 cup oil 1 egg + 1 yolk for coating 30g yeast 1 teaspoon sugar 2 teaspoons are 300gr. margarine or butter 100gr. cheese. 800gr. fluor Bake in a preheated oven at 200c / 25min. Здравствуйте дорогие друзья уважаемой хозяйки и хозяев. Сегодня представляю вам слоеных улиток как из пекарни. Многие из вас даже не знают, что я был пекарем 30 лет, поэтому они пишут в комментарии, что тесто у меня идет хорошо Я просто смеюсь над таким комментарием, потому что через мои руки прошли тонны муки, но буквально. Я сказал, что по мере того, как они будут увеличивать свой стаж, я, скорее всего, сойду в могилу, положив руки на тесто. Я верю, что многие из вас смогут их приготовить, потому что я адаптировал рецепт для домашнего приготовления. И, не говоря уже о вкусе, нет никого, кто бы не пробовал, не понравившись. Некоторые из них фаршированы сыром, а некоторые - пустыми, так что вы сами решаете, какие из них приготовить. КОМПОНЕНТЫ Измерьте 2дл стаканом. 1 стакан йогурта 1 стакан воды 1/2 стакана масла 1 яйцо + 1 желток для покрытия 30 г дрожжи 1 чайная ложка сахара 2 чайные ложки 300гр. маргарин или масло 100гр. сыр. 800gr.muka Выпекать в предварительно разогретой духовке при 200 ° C / 25 мин. Ciao cari amici della rispettata padrona di casa e dei padroni di casa. Oggi vi presento le lumache di sfoglia come da una pasticceria. Molti di voi non sanno nemmeno che sono stato fornaio per 30 anni, quindi scrivono in un commento che l'impasto mi va bene, io rido a un commento del genere perché per le mie mani sono passate tonnellate di farina, ma letteralmente. Ho detto che man mano che aumentano la loro durata di servizio, molto probabilmente andrò alla tomba con le mani sulla pasta. Credo che molti di voi sapranno farli perché ho adattato la ricetta alla preparazione casalinga. E per non parlare del gusto, non c'è nessuno che l'abbia provato senza piacergli. Alcuni sono ripieni di formaggio e alcuni sono vuoti, quindi puoi decidere tu stesso quali preparare. COMPONENTI Misurare con un bicchiere da 2 dl. 1 tazza di yogurt 1 tazza d'acqua 1/2 tazza di olio 1 uovo + 1 tuorlo per la copertura 30 g lievito 1 cucchiaino di zucchero 2 cucchiaini sono 300 gr. margarina o burro 100gr. formaggio. 800gr. farina Cuocere in forno preriscaldato a 200°C/25min. .🎀Линкови Спонзора ~ ФУНГО ЈУГ доо Уред: Учитеља Јосифа 1/6. 16000 Лесковац Србија тел: +38116241940 факс: +38116601467 Обрада: Цукљеник 16203 Вучје Србија тел/факс: +38116794831 скипе: фунго_југ ввв.фунго.цом инстаграм: За поруџбу онлине. Инстаграм Кристал-новолес хттпс://инстаграм.цом/кристал_новолес...... Број телефона за поруџбину: 063 8691050 За поруџбину у Србији бесплатна достава. Само пословни упити: Е-Маил: ловкукинг123@гмаил.цом ▬-▬▬▬▬▬▬▬ шеф ▬------------------—— —— - —— - Запрати ме? 📸Инстаграм: @кухињавалентинамасковиц_рецеп 📌Фацебоок: Кухиња Валентина Машковић 🎶Музика:хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=тАаФг...... 🎵Мусиц: Лвне- Трибес Топ-Флов- Ан Оптимистиц Лифе ... ▬ ▬ ▬ ▬ Уживајте у видеу! 💕💞.🎀 #pecivo #pužpogačice #lisnato

Comments