У нас вы можете посмотреть бесплатно Collaborative research ecosystem models или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Learn how multi-disciplinary research collaboratives provide the foundational infrastructure required to accelerate R&D in the industry. Liz Specht, Ph.D., The Good Food Institute (moderator) Doug Friedman, Ph.D., CEO, BioMADE/EBRC Jette Young, Ph.D., Assoc. Professor, Science Team Leader, Dept. of Food Science, Aarhus University Denise Ott, Dr.rer.nat., Head of Sustainability, EU SMART PROTEIN Project Kelvin Ng, Ph.D., Deputy Director, Strategic Innovation and Enterprise, A*STAR About The Good Food Institute: The Good Food Institute (GFI) is a 501(c)(3) nonprofit working internationally to make alternative proteins like plant-based and cultivated meat delicious, affordable, and accessible. GFI advances open access research, mobilizes resources and talent, and empowers partners across the food system to create a sustainable, secure, and just protein supply. Follow The Good Food Institute: Twitter: / goodfoodinst Facebook: / thegoodfoodi. . LinkedIn: / the-. . Newsletter: https://gfi.org/newsletters/