У нас вы можете посмотреть бесплатно Two Ways to Break Down Whole Chicken: Bone-in & Boneless или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Two Ways to Break Down Whole Chicken: Bone-in & Boneless Butchering your own chicken at home is a handy culinary skill that can up your cooking game and save you money on groceries! Former chef Chris Lord is here to show you his tips & tricks for breaking down whole chicken with a honesuki two ways: Bone-in and Boneless. Knives Lordy Used: Masashi Shiroshu Honesuki: https://knifewear.com/products/masash... Fujimoto Nashiji Honesuki: https://knifewear.com/products/fujimo... For all of your knife, sharpening, and kitchen related needs, head to https://knifewear.com Or visit Knifewear stores in Calgary, Edmonton, Ottawa, or Vancouver. Join our community: ▶ Instagram / knifewear ▶ Facebook: / knifewear ▶ Twitter: / knifewear ▶ Discord: / discord Chapters: More Than One Way to Skin a Chicken 0:00 Bone-in 10 Cut 1:43 Lordy's Fried Chicken Recipe 10:42 Boneless for Yakitori 11:19 Why Use a Honesuki? 21:08