У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make EBI-KATSU | Shrimp cutlet ~Super crunchy Umami Explosion! (EP273) или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Today I am going to be making EBI-KATSU | Shrimp cutlet. Japanese people regard shrimp (Ebi) as special ingredients eaten on a special day. This is a break down version of Ebi-fry which is made of large size Shrimp. Umami explosion in your mouth! ・6 shrimp cutlet 350g shrimp salt pepper all-purpose flour to dust ・batter 1 large egg 1/2 cup all-purpose flour 1 tablespoon water ・Panko ※Moisten 1 cup Panko bread crumb ・oil for frying Facebook: / kitchenprincessbamboo Instagram / akino_ogata Check out my store on Amazon! You will find what I am using in my video. https://www.amazon.com/shop/japanesee... ※Kitchen Princess Bamboo earns a small amount of commission from the store. The profit is saved for "Give Away"! music: YouTube music library http://www.twinmusicom.org/ Sharing output gets better skills. Thanks! Love from Japan♡ #kitchenprincessbamboo#shrimp#ebikatsu