У нас вы можете посмотреть бесплатно Chemistry of curd & physics of ‘paratha’ --what's making GST on food a tangle или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
GST on food is a complex web, depending on where you eat it, how you buy it, and sometimes even what temperature it is. Watch Deputy Editor TCA Sharad Raghavan explore the oddities behind the rates and how they're causing expensive problems. --------------------------------------------------------------------------------------------- Exclusive content, special privileges & more – Subscribe to ThePrint for Special benefits: https://theprint.in/subscribe/ --------------------------------------------------------------------------------------------- Connect with ThePrint » Subscribe to ThePrint: https://theprint.in/subscribe/ » Subscribe to our YouTube Channel: https://bit.ly/3nCMpht » Like us on Facebook: / theprintindia » Tweet us on Twitter: / theprintindia » Follow us on Instagram: / theprintindia » Find us on LinkedIn : / theprint » Subscribe to ThePrint on Telegram: https://t.me/ThePrintIndia » Find us on Spotify: https://spoti.fi/2NMVlnB » Find us on Apple Podcasts: https://apple.co/3pEOta8