У нас вы можете посмотреть бесплатно Making Beef Carpaccio at Home (Raw Italian-style Beef) или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Beef Carpaccio from Italy, Beef Tartare from France, Yukhoe from Korea… Lot’s of cultures have their own unique dishes with raw beef sitting smack in the center. Capers, crusty bread and a decent bottle of vino IS A MUST. Let this thin boeuf BLOW YOUR MIND. Cook on! 🤘🏻 Adam ________________________________________________________ Beef Carpaccio: 1 6-8oz Filet of Beef Tenderloin 2 tbsp Olive oil, divided 1 Lemon, cut in wedges 3-4 Asparagus spears, ribbons 5 Snap peas, thinly sliced 1 tbsp Capers TT Parmigiano-Reggiano, ribbons TT Crunchy salt To Serve: Crunchy Bread Many bottles of Decent Wine ________________________________________________________ FOLLOW ME ON SOCIAL: Instagram: / omnivorousa. . Facebook: / omnivorousadam Tik Tok: http://vm.tiktok.com/fms9tX/ Website: https://www.omnivorousadam.com/ ________________________________________________________ MUSIC: Melodeyes - / melodeyes