У нас вы можете посмотреть бесплатно A simple pilaf recipe that even a child can repeat или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Many people are afraid to cook pilaf - either it turns out mushy, or dry, or too watery. In addition, the guru of Uzbek cuisine likes to tell about it long, florid and with a lot of restrictions. It seems that cooking pilaf is more difficult than piloting a spaceship. It is not like that! Pilov is a simple food. And making pilaw is easy and simple! Without any ponces and hassles! Meat (chicken, lamb, etc.) - 1 kg. Rice (long grain steamed or other rice) - 1 kg Carrots - 1 kg Onion - 4 pcs. Garlic - 2 heads Fresh hot pepper - 2 paprika pods Zira or other spices - to taste Salt - to taste Vegetable oil - 250-300 ml