У нас вы можете посмотреть бесплатно Why dutched cocoa is different from natural cocoa или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Thanks to Audible for sponsoring this video! Let Audible help you discover new ways to laugh, be inspired, or be entertained. New members can try it free for 30 days. Visit https://audible.com/adamragusea or text adamragusea to 500-500. 2015 paper on cocoa alkalization by Arlen Moser of Blommer Chocolate Company: https://www.blommer.com/_documents/Bl... My old video on why (some) people first started cooking with lye: • Why people cook with caustic alkali