У нас вы можете посмотреть бесплатно Sungta Panna Upkari (Mangalore Prawns Curry, ಸಿಗಡಿ ಮಸಾಲೆ, ಯೆಟ್ಟಿ ಪುಲಿಮುಂಚಿ) - Konkani или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Sungta Panna Upkari (Mangalore Prawns Curry, ಸಿಗಡಿ ಮಸಾಲೆ, ಯೆಟ್ಟಿ ಪುಲಿಮುಂಚಿ) - Konkani Prawns also called Shrimp, ಸಿಗಡಿ in Kannada, ಯೆಟ್ಟಿ in Tulu is a popular sea food delicacies. Konkani GSB cuisine is also incomplete without Sea Food specialties. Today's special item is Sungta Panna Upkari (Mangalore Prawns Curry, ಸಿಗಡಿ ಮಸಾಲೆ, ಯೆಟ್ಟಿ ಪುಲಿಮುಂಚಿ). Prawns are rich in calcium, iodine and protein. They are widely available in fishing markets of coastal India. Ingredients - Serves 10-15 Sungat (Prawns) - 2 Kg Piyavu (Onions) - 1 kg Soyi (Grated Coconut) - 1/4 coconut Tamarind - Big Lemon Size, Roasted Chilli (Ramnad) - 35 nos Roasted Chiili (Byadgi) - 20 no Salt - as per taste. About Channel Amgele Khaan Javan is a small attempt to share GSB Konkani Food and Cuisine on Youtube. We are planning to upload traditional and best food recipes of GSB Konkani Community from Mangalore, Karnataka.