У нас вы можете посмотреть бесплатно Kuih Talam Recipe ❤️ 班兰椰奶双层糕 | How to Make или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Easy Step by Step Recipe How to make Kuih Talam. 班兰椰浆青白双层糕。 (Pandan & Coconut Milk Double Layers Kuih) Ingredients: ▶️ Green Layer 绿色层 Pandan leaves 班兰叶 8pcs water 清水 300ml rice flour 粘米粉 120g green pea flour 绿豆澄粉 12g tapioca flour 木薯粉 32g caster sugar 细砂糖 100g Pandan juice 班兰汁 (Pandan leaves 班兰叶 8pcs + water 清水 300ml) coconut milk 椰奶 200ml salt 盐 1/2 tsp Steam for 20 minutes over medium heat. 中火蒸二十分钟。 ▶️ White Layer 白色层 salt 盐 1 tsp rice flour 粘米粉 55g tapioca flour 木薯粉 40g coconut milk 椰奶 250ml water 清水 250ml Pandan leaves 班兰叶 2 pcs Steam for 18 minutes over medium heat. 中火蒸十八分钟。 Greased steam pan 涂油蒸盘 (8x8 inches) 请"订阅"我的频道,点击铃铛🔔可以收到最新影片的通知哦 Please "SUBSCRIBE" my Channel & Hit the bell 🔔 so you won't miss any of my videos. / @travelfoodtech #双层糕 #kuihtalam #layercake Life of Riley by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/...) Source: http://incompetech.com/music/royalty-... Artist: http://incompetech.com/