У нас вы можете посмотреть бесплатно Browned Butter & Nutmeg Madeleines!│焦化黄油豆蔻玛德琳蛋糕 или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Madeleines are one of my favourite treats to make whether that's for a casual snack, parties or as presents for friends. They're easy to dress up with some decor and have the best combination of flavours from the browned butter and nutmeg. Try these out they won't let you down! SUBSCRIBE → https://www.youtube.com/channel/UCFD-... FACEBOOK → @jasmafusioncuisine INSTAGRAM → @jasma_fusion_cuisine My other Madeleine video: • Madeleines 玛德琳蛋糕 Summer recipes you might be interested in : Chocolate fudgesicles: • Chocolate Fudgesicles Recipe 巧克力雪糕冰棒 Berry Cherry Gingerale Punch: • 🍒Berry Cherry & Ginger Ale Punch Reci... Mint and Cucumber Lemonade: • Mint & Cucumber Lemonade 薄荷青瓜柠檬水 R e c i p e: Brown butter madeleines 350°F / 177°C 8 - 9 mins 6 tbsp (85 g) browned butter (measure this after you brown the butter) 3 (without shell 150 g) large eggs 2/3 cup (135 g) granulated sugar 1 cup (120 g) all purpose flour 1 tsp (4 g) baking powder 1/4 tsp (1.4 g) salt 1/4 tsp (0.6) g nutmeg 1/2 tsp (2 g) pure vanilla extract more softened butter & all purpose flour for the pan Melted white chocolate and pistachios for decor 焦化奶油玛德琳 6大勺 / 85克 焦化奶油 3个 / 去壳150克 大号鸡蛋 2/3杯 / 135克 白糖 1杯 / 120克 中筋面粉 1小勺 / 4克 泡打粉 1/4小勺 / 1.4克 盐 1/4小勺 / 0.6克 豆蔻粉 1/2小勺 / 2克 纯香草精 软化黄油和中筋面粉