У нас вы можете посмотреть бесплатно My Go-To Tart Dough | plus how to line a tart shell and how to parbake или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
I like this one because it tastes good and is quick and easy. Tart Dough: 1 egg 1 egg yolk 125g room temperature butter ½ vanilla bean pod or a teaspoon of vanilla sugar 90g powdered sugar 250g AP flour Mix together butter, vanilla, and powdered sugar. Add in the eggs, mix until combined. Add in the flour, mix until combined. Sirap in plastic and let chill in the fridge for at least 1 hour before use, but preferably overnight.