У нас вы можете посмотреть бесплатно KVRGUŠA - RECEPT ZA JEDNOSTAVNO I BRZO TRADICIONALNO JELO или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Kvrguša je staro tradicionalno jelo iz bosanske kuhinje koje je po količini sastojaka i načinu pripreme veoma jednostavno ali istovremeno i veoma ukusno jelo. SASTAV (Za tepsiju prečnika 36cm) jedno manje pile ili drugi komadi pilećeg mesa so, vegeta, biber (po želji) 2 kašike suncokretovog ulja Zaljev: 7 jaja 400ml jogurta 300ml kisele vode so 1/2 kesice praška za pecivo 300g brašna Meso zapeći 25 minuta na 200°C. Preliti zaljevom pa ponovo peći 20 minuta na 220°C. Nakon premazivanja pavlakom vratiti u vruću pećnicu još 10 minuta. Nakon toga je spremna za služenje.