У нас вы можете посмотреть бесплатно Mokthuk - How To Make Tibetan Momo Soup или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
This is how I make my mokthuk, one of my favorite dumpling soup recipes. Hope you enjoy! I'd like to thank you all for watching, liking and commenting so positively and encouragingly on my videos. Ingredients: soup base: cabbage leek celery any green vegetable 1 onion some beef bones 2.5 liter of water 1 tablespoon oil pinch of pepper (sichuan) 1-2 tablespoon salt momo dough: 500g flour 1 teaspoon salt water momo meat: 2 green onions 1 teaspoon salt pinch of pepper 1 tablespoon of oil some water optional finish: green vegetables cilantro