У нас вы можете посмотреть бесплатно Aval Dosa | Mallika Badrinath Recipes | Brekfast Food или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Learn how to make Aval Dosa at home in a healthier Way. Tamil People favorite recipe. For more tasty recipes, Subscribe http://goo.gl/9LRFtM. Aval Dosai (Rice Flakes Dosa) INGREDIENTS Raw Rice - 2 Cups Par Boiled Rice (Idli Rice) - 2 Cups Black Gram Dhal (Urad) - 1/2 Cup Rice Flakes (Aval/Poha) - 1 Cup Salt - 4 Tsps Oil - As Required. METHOD 1. Wash and soak raw rice, par boiled rice, dhal together for 3 hours. 2. Wash rice flakes properly. Add just enough water to soak for 1 hour. 3. Grind everything together to smooth dosa batter consistency. 4. Add salt at the end, just before taking out from grinder. 5. Allow to ferment for 15 hours or until next day morning. 6. Heat a dosa pan. Pour one ladle full of batter in the centre. 7. Spread to form a dosa. Add 1/2 Tsp of oil around and close with a lid. (Cook one side only) 8. Do not turn over. 9. Serve with chutney/sambhar or kurma.