У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Homemade Butter in a Blender или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Butter made from raw, summertime cream is shockingly yellow. Every time I run another batch down to the basement freezer, it's like I'm tucking away little cubes of sunshine... Read my blog: https://jennifermurch.com/ Recipes: https://jennifermurch.com/recipe-index Email me: [email protected] Cherry Bounce Recipe: https://bit.ly/3yFglSa CHAPTERS 00:00 How to make butter 00:17 Fresh Butter vs Soured Butter 00:50 Fresh cream is NOT best 01:14 Handcranked butter fail 01:40 It's easier to make butter with cold cream 01:50 Consider your churn 02:33 The thicker the cream, the better 02:57 Step One: Churning the butter 06:56 A Study in Two Creams: Holstein vs Jersey 07:35 Skimming Cream 08:44 Step Two: Draining the butter 10:08 Buttermilk 10:21 Step Three: Washing the butter 12:36 Happy Hour: Fizzy Cherry Bounce 13:25 Step Four: Salting the butter 14:16 Step Five: Packaging and freezing the butter Disclaimer: This video may contain affiliate links, which means that if you click on one of the product links, I'll receive a small commission.