Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 💯SOVET🔴dönəminin məşhur🔴XIRÇILTILI NAPALEON TORTU.👍Yumşalmayan xırt-xırt Napaleon👍 в хорошем качестве

💯SOVET🔴dönəminin məşhur🔴XIRÇILTILI NAPALEON TORTU.👍Yumşalmayan xırt-xırt Napaleon👍 10 месяцев назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



💯SOVET🔴dönəminin məşhur🔴XIRÇILTILI NAPALEON TORTU.👍Yumşalmayan xırt-xırt Napaleon👍

🍰Xırçıltılı Napaleon.🍰 Resept; (Forma-28 sm) 1 yumurta 1xörək qaşığı üzüm sirkəsi(alma sirkəsi də olar) Yarım çay qaşığından az limon duzu 140 ml soyuq su(stəkandan iki barmaq əskik) 400 qr un(3stəkandan 1 xörək qaşığı artıq un edir) 200 qr soyuq donmuş marqarin(kərə yağı da olar) Xəmiri soyuducuda 1 saat saxlayırıq.8-9 yerə bölürük.Hər korju 200 dərəcədə 6-7 dəq bişiririk. Krem üçün; 300 qr ev temperatutunda yumşalmış kərə yağı 500 qr qatılaşdırılmış süd 1 paket vanil (Krem üçün keyfiyyətli kərə yağından istifadə edinki,tortunuz dadlı alınsın.Çünki tortlara dad verən onun kremidi.) 🍰Хрустящий Наполеон.🍰 Рецепт; (Форма-28 см) 1 яйцо 1 столовая ложка виноградного уксуса (можно использовать яблочный уксус) Менее половины чайной ложки лимонной соли 140 мл холодной воды 400 г муки 200 г холодного замороженного маргарина (можно использовать сливочное масло) Тесто держим в холодильнике 1 час. Делим на 8-9 частей. Каждую коржу готовим при 200 градусах 6-7 минут. Для крема; 300 г сливочного масла, размягченного при комнатной температуре 500 г сгущенного молока 1 пакетик ванилин 🍰Crispy Napoleon.🍰 Recipe; (Shape-28cm) 1 egg 1 tablespoon grape vinegar (you can use apple cider vinegar) Less than half a teaspoon of lemon salt 140 ml cold water 400 g flour 200 g cold frozen margarine (butter can be used) Keep the dough in the refrigerator for 1 hour. Divide into 8-9 parts. Cook each cake at 200 degrees for 6-7 minutes. For the cream; 300 g butter, softened at room temperature 500 g condensed milk 1 sachet vanillin

Comments