У нас вы можете посмотреть бесплатно 豉椒炒蟶子||如何處理蟶子|| 家常便飯 ||razor clams||stir-fried razor clams in black bean sauce||razor clams handling или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
今天將會為大家介紹如何處理和煮豉椒炒蟶子。豉椒炒蟶子所需的材料十分簡單,處理的過程也不太複雜,希望可以為大家提供煮食靈感。 Today I am going to talk about how to handle and prepare the stir-fried razor clams in black bean sauce. The ingredients are simple and it is not hard to handle. I hope this video can give you some cooking inspiration. 材料 Ingredients 1. 聖子 razor clams ~15-20 2. 豆瓣醬 bean sauce 半湯匙 half tablespoon 3. 沙嗲醬 satay sauce 1湯匙 1 tablespoon 4. 黃磨豉 crushed yellow bean sauce 1湯匙 1 tablespoon 5. 豆鼓 適量 appropriate 6. 青椒 Green pepper 適量 appropriate 7. 紅椒 Red pepper 適量 appropriate 8. 洋蔥 Onion 適量 appropriate 9. 薑 Ginger 適量 appropriate 10. 蒜頭 Garlic 2小粒 2 cloves 11. 乾蔥 Shallot x 1 12. 紹酒 Shaoxing wine 1杯 1 cup 調味 Seasoning 1.雞粉 chicken powder 1/4茶匙 ¼ teaspoon 2.糖 sugar 1茶匙 teaspoon 3.蠔油 oyster sauce 適量 appropriate