Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 豉汁苦瓜鱼河 | 越吃越好吃且不腻|Black Bean Fish Hor Fun | Mr. Hong Kitchen в хорошем качестве

豉汁苦瓜鱼河 | 越吃越好吃且不腻|Black Bean Fish Hor Fun | Mr. Hong Kitchen 3 месяца назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



豉汁苦瓜鱼河 | 越吃越好吃且不腻|Black Bean Fish Hor Fun | Mr. Hong Kitchen

记得在几年前我们到怡保去品尝当地美食就有尝试到这一道炒粉 我觉得超赞的 研究了大概的做法就迫不及待想和大家分享 希望你们做出来会满意哦 还没订阅的朋友们记得订阅 阿鸿陆续出好菜    • 鸡肉料理 Chicken Recipe      • 蔬菜/豆腐 料理 Vegetables Recipe      • 汤类 Soup      • 猪肉料理 Pork Recipe      • 饭类 粉类 面类料理 Rice/Noodles Recipe      • 点心/小吃      • 海鲜料理 Seafood Recipe      • 蛋类料理 Egg Recipe   Ingredients (Diana Aw) 1. Toman fish slices, mix in sequence with little salt, corn starch add little oil 2. Bitter ground slices 100g, mix with salt and set aside. Wash and drain 3. Black beans, chopped 4. Shallot half piece, chopped 5. Ginger small piece, chopped 6. Garlic 2 cloves, minced 7. Red and green chilli padi, diced 8. Hor fun, separate Seasoning 1. Light soya sauce little (for hor fun) 2. Oyster sauce 1tbsp 3. Water 1.5bowl 4. Light soya sauce 1-2tbsp 5. Salt little 6. Sugar little 7. Pepper little Method 1. Heat wok and add hor fun. Stir fry under high heat. Add light soya sauce and mix well. Place on plate 2. Stir fry ingredients 3-7 till aromatic. 3. Add oyster sauce and stir fry 4. Add water and bring to boil. Add in light soya sauce, salt, sugar, pepper. 5. Add in bitter ground and bring to boil. Then turn to small heat and simmer for 2min. 6. Add fish slices and boil for a while. 7. Add corn starch solution and dark soya sauce. Mix well 8. Serve and enjoy! 💕 0:00 料理介绍 2:14 备材料 4:25 备香料 6:22 炒河粉 7:38 煮汤汁 10:10 试吃 Youtube Channel:    / mrhongkitchen阿鸿厨房   Mr. Hong Kitchen Facebook Page:   / mrhongkitchen   Instagram:   / chefhong.mhk   #豉汁苦瓜炒河粉 #chefhong #mrhongkitchen #recipe

Comments