У нас вы можете посмотреть бесплатно Freeing Bound Thiols In A Cold IPA | exBEERiment или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
There’s been a lot of talk in the brewing world about thiols - aromatic compounds that evoke intense citrus and tropical fruit notes. The problem lies in getting these thiols into beer. For this exBEERiment, I’m brewing two Cold IPAs side-by-side, similar recipes with each using thiolized yeast, but in one batch I’m going to employ various methods to free up bound thiols. Then, I’ll have participants attempt to distinguish the beers in a blind triangle test. RECIPE & METHOD https://brulosophy.com/2023/01/09/exb... GREAT FERMENTATIONS GLACIAL ADVANCE RECIPE KIT https://shop.greatfermentations.com/p... EQUIPMENT USED Clawhammer Supply 240v eBIAB System: https://www.clawhammersupply.com/prod... Spike Brewing FLEX+: https://spikebrewing.com/products/fle... SUPPORT BRÜLOSOPHY Patreon: / brulosophy Affiliate links: https://brulosophy.com/support CONTACT: [email protected]