У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make lemon pearls? Molecular caviar - easy method with agar или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
0:14 mixture preparation 1:19 making caviar 1:46 separating and rinsing Ingredients: 1 lemon ½ tsp agar 1 tsp sugar 0,5 l vegetable oil yellow food coloring Instructions: 1. Mix water, lemon juice, agar and yellow food coloring. 2. Bring it to boil. 3. Set aside for 10 minutes..Fill the syringe with a mixture. 4. Prepare a glass vase filled with 0,5l very cold vegetable oil, preferably chilled for 45 minutes in the freezer. 5. Expel mixture drop by drop to cold oil. 6. Separate the oil from pearls using a sieve. 7. Rinse with water lemon pearls. Spherification method will be avaiable soon for lemon caviar :) #rawoysters #foam #foodasmr #recipe #recipes #foodasmr #finedine #foodie #tasty #tastyfood #tastyrecipes #oyster #oysters #finedineathome #foodasmr #choking #seafood #homecooking #howtocook #cookingtechnique #cookingtips #cookinghacks #FineDiningRecipes #FoodPlating #foodcaviar #spheres #AgarAgar #MolecularIngredient #MolecularGastronomy #MolecularCuisine #MolecularRecipes #Agar #VeganGelatine Instagram: / finedine.athome Facebook: / finedine.home Twitter: / finedineathome Join this channel to get access to perks: / @finedineathome