У нас вы можете посмотреть бесплатно Tin Lung Heen’s Chef Paul Lau On Reinventing Cantonese Cuisine with Australian Wagyu Beef или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Two-MICHELIN-starred Cantonese restaurant Tin Lung Heen has been using Australian Westholme Wagyu, MBS 6/7, ever since the restaurant first opened. Follow the journey of chef Lau in the video and witness how he breaks away from conventional cooking methods with the help of the Australian wagyu, eventually providing a new experience to his diners. Read the full story here: https://guide.michelin.com/hk/en/hong... Find out what our MICHELIN inspectors said about Tin Lung Heen: https://guide.michelin.com/hk/en/hong... See the full selection of the MICHELIN Guide Hong Kong 2020: https://guide.michelin.com/hk/en/hong... Connect with us: Facebook: / michelinguidehongkongmacau Instagram: / michelinguide #Westholme #Angliss #MichelinGuideHongKongMacau #米芝蓮 #AACo #Wagyu #Australianwagyu #Cantonesecuisine