Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 流心芝麻汤圆,不破皮不开裂,芝麻馅又大又流心【Eng Sub】 Tangyuan with sesame filling/Glutinous rice balls в хорошем качестве

流心芝麻汤圆,不破皮不开裂,芝麻馅又大又流心【Eng Sub】 Tangyuan with sesame filling/Glutinous rice balls 3 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



流心芝麻汤圆,不破皮不开裂,芝麻馅又大又流心【Eng Sub】 Tangyuan with sesame filling/Glutinous rice balls

今天我们来做流心芝麻汤圆。 主要是和大家分享如何让芝麻馅做出流心的效果, 糯米面团怎么和才能软但是又不开裂不破皮。 希望这个元宵节大家都可以吃上一碗自己做的又软又糯,香甜流心的芝麻汤圆。 #汤圆 #汤团 #流心芝麻汤圆 #tangyuan #萨姐的南腔北调 原料 (可做20个汤圆) 生黑芝麻 100克 细砂糖 40克 猪油 50克 糯米粉 150克 热水 60克 温水 80克 植物油 5克 Today we will make the glutinous rice ball (tangyuan)with flowing sesame filling. I will share with you how to make the sesame filling a flow effect, and how to make the glutinous rice dough soft but not cracked or broken. I hope that everyone can eat soft, sticky, sweet and fluid glutinous rice ball this Lantern festival. Ingredients (can make 20pcs Tangyuan) Raw black sesame seed 100g Caster sugar 40g Lard 50g Glutinous rice flour 150g Hot water 60g Warm water 80g Vegetable oil 5g

Comments