У нас вы можете посмотреть бесплатно Oh so delicious! Crispy Bottom Veggie Buns - 简单又好吃的生煎蔬菜饼 или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Crispy on the outside, juicy on the inside, these crispy bottom veggie buns are super delicious, and best of all, no yeast is required. I hope you give them a try and thanks for watching! 中文食谱往下滑 Full recipe: https://woonheng.com/crispy-bottom-ve... Blog: https://woonheng.com Instagram: / woon.heng Pinterest: / woonheng Facebook: / woonhengkitchen ---------------------------------------------------------------------------- Ingredients Dough (makes 10 buns) 300 g [~2 1/2 cups] all-purpose (plain) flour 175 ml [3/4 cup] hot boiling water a pinch of salt Filling and Seasoning 1/2 lb [250g] green beans chopped 14 oz [397g] firm tofu, pressed and mashed 1 small carrot finely, chopped a handful of chopped cilantro 3 teaspoons toasted sesame oil 1 teaspoon salt adjust accordingly 1 teaspoon white pepper --------------------------------------------------------------- 面团材料 300克中筋面粉 175毫升热水 少许盐 馅料 250克青豆 397克硬豆腐 1个小胡萝卜 少数香菜 3茶匙芝麻油 1茶匙盐 1茶匙白胡椒