У нас вы можете посмотреть бесплатно Makgeolli easy recipe_ how to make maekgeolli at home(no fail), english narrated или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
This makgeolli recipe is easy because it uses rice cooker. Ingredients Rice 1kg Glutinous Rice 1kg Nuruk(fermentation starter) 500g Dry yeast 5g Water A 3.8L Water B 3.6L *You can use 2kg of regular rice or 2kg of glutinous rice but mixing it half half preferred. *Water A is used for fermentation and Water B is used to dilute. Overall Process 1. Make dry and fluffy rice and cool it. 2. Soak Nuruk for 30 minutes and break it apart. 3. Mix rice, nuruk, yeast and water A 4. ferment it for about 5~6 days 5. Drain it and dilute with water B 6. Refrigerate it for about 3~4 days 7. Have a fun time drinking traditional korean booze #makgeollirecipe#howtomakemakgeolli#easyrecipemakgeolli#makingmakgeolliathome#koreantraditionalcohol#koreanbooze#riceliquor#ricewine#ricebeer#ricealcohol