У нас вы можете посмотреть бесплатно 玫瑰花杯子蛋糕——韓式豆沙裱花 или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
玫瑰花杯子蛋糕 杯子蛋糕為優格杯子蛋糕,材料如下: 蛋黃 3個 蛋白 3個 優格 40克 沙拉油 40克 低筋麵粉 50克 鹽 2克 細砂糖 30克 檸檬汁 幾滴 放冰箱冷藏的豆沙,請先回溫再與奶油(butter)混合,否則太硬不好擠。 使用的花嘴:三能7066(花心打樁) 韓國花嘴124(玫瑰花) 韓國花嘴3號(配花) 韓國花嘴4號(配花) 惠爾通(wilton)352號(葉子) 裱花袋要用韓式裱花專用的加厚裱花袋。 Rose flower cup cake The cup cakes are yogurt cup cakes, the ingredients are as follows: 3 egg yolks 3 egg whites Yogurt 40g Salad oil 40g Low-gluten flour 50g Salt 2g 30g caster sugar A few drops of lemon juice Put the bean paste in the refrigerator, warm it up and mix it with butter, otherwise it will be too hard to squeeze. nozzle used: Sanneng 7066 (flower heart piling) Korea nozzle 124 (rose) Korea nozzle No. 3 (with flowers) Korea nozzle No. 4 (with flowers) Wilton nozzle NO. 352 (leaf) For the piping bag, use a thicker piping bag special for Korean piping. volume_up content_copy