У нас вы можете посмотреть бесплатно Claudia Roden interviewed by Jigal Krant или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Claudia Roden collected 800 recipes from around the Jewish Diaspora for her Book of Jewish Food, a monumental work that has rightfully won numerous awards. But as an Amsterdam Jew, raised in a rich Jewish culinary tradition, I can't neglect the fact that not a single Dutch recipe or product is represented in her magnum opus. In 2012 I interviewed Claudia at the request of The Jewish Historical Museum and confronted her with the absence of so many famous Dutch Jewish dishes. The film was screened at the food exhibition 'Lekker Joods' in 2013. The interview took place in the best cookbook shop of the country, De Kookboekhandel, Haarlemmerdijk 133, Amsterdam.