У нас вы можете посмотреть бесплатно Egg Yolk Lotus Seed Paste MOONCAKE: Classic Cantonese Style 蛋黄莲蓉月饼 или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Egg yolk Lotus seed paste - Classic Cantonese mooncake is famous for its thin skin and abundant filling and characteristics that it is not easy to go bad as early as the Qing Dynasty. It is a must-have gift for the Mid-Autumn Festival.Lotus seeds are fragrant, egg yolk is delicious. I will take you to make egg yolk lotus paste mooncakes today. Ingredients 350g of lotus seeds 80g brown sugar 20g maltose 20g white sugar 30g of corn oil 4g of alkaline water 110g of mooncake syrup 160g of mooncake flour 1 egg