У нас вы можете посмотреть бесплатно Make Your Own Chorizo Sausage | Steve Lamb или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
There are probably hundreds of recipes for chorizo, but this one for Food Tube belongs to Steven Lamb, the River Cottage meat supremo and author of the Curing & Smoking Handbook. The meat is flavoured with a fairly eclectic blend of spices that can be altered to suit your own heat threshold. - - - RELATED LINKS • Get Steven's full chorizo recipe, on our website: http://www.rivercottage.net/recipes/c... • Why not join Steven and learn more about smoking and curing at our Cookery School? Meat Curing and Smoking (practical): http://www.rivercottage.net/shop/prod... Meat Curing & Smoking: http://www.rivercottage.net/shop/prod... Pig in a Day: http://www.rivercottage.net/shop/prod... - - - OTHER LINKS River Cottage Food Tube | http://goo.gl/6h0EVn Subscribe to RC Food Tube | http://goo.gl/rBStgl Twitter | http://goo.gl/zARSSh Facebook | http://goo.gl/Db79S9 More RC recipes | http://www.rivercottage.net/