У нас вы можете посмотреть бесплатно Lamb tagine или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Ingredients 1kg of lamb shoulder or leg, cut into 2cm cubes 2 tbsp Ras el Hanout (spice mix) 1/2 tbsp ginger powder 1/2 tbsp turmeric powder 1/2 tbsp black pepper 1/2 tbsp salt 2 tbsp unsalted butter 3 tbsp honey 3 tbsp olive oil Pinch of saffron 2 onions, sliced 1 tbsp cinnamon powder 100ml water 100g dried apricots 100g prunes 100g pistachios 100ml water 1 tbsp honey Method 1. Start by mixing the butter, oil, Ras el Hanout, ginger powder, turmeric powder, black pepper, salt and honey. 2. Once well mixed, add the lamb and massage all the marinade in. Leave this in the fridge for 2-4 hours. 3. Place over high heat and seal the meat. 4. After 10 minutes or when the meat is starting to brown, add the onions and water. 5. Cover and cook for 1 hour on low heat or until the lamb is tender (shoulder will take longer than leg). 6. In a separate pot, add the apricots, prunes, pistachios, water and honey. 7. Over medium heat, bring this to a simmer and cook until the water has become syrup. 8. Once the lamb is cooked, arrange the fruit on top and drizzle the syrup. 9. Serve with couscous. 10. Enjoy!