У нас вы можете посмотреть бесплатно RAZLJEVUŠA ULJEVAK PITA BEZ KORA STARINSKI RECEPT. или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Ovo je jedna brza pita po starom receptu koja je mekana kao spužva.Odličnog je ukusa i veoma brzo se priprema.Samo odvojite 5 minuta vašeg vremena , a ostalo će rerna da odradi. ČAŠA KOJU SAM KORISTILA KAO MJERU JE OD 200 ML Sastojci : 5 jaja 2 čaše mlijeka 2 čaše vode 3 kašike ulja 4 čaše brašna Pola kašike soli Za preliti možete koristiti 200 ml vrhnja za kuhanje,pavlaku ili domaći kajmak a možete jesti bez ikakvog dodatka.Ja sam još dodala malo suhog sira što i Vama preporučujem. This is a quick pie according to an old recipe that is as soft as a sponge. It tastes great and is prepared very quickly. Just take 5 minutes of your time, and the oven will do the rest. THE GLASS I USED AS A MEASUREMENT WAS OF 200 ML Ingredients : 5 eggs 2 glasses of milk 2 glasses of water 3 tablespoons of oil 4 glasses of flour Half a spoonful of salt For the topping, you can use 200 ml of cooking cream, sour cream or homemade cream, and you can eat without any additives. I also added a little dry cheese, which I also recommend.