У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Brew Sencha | Matsuba или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Here's our run through on brewing sencha in a kyusu, with a brief guided tasting of Matsuba, our sencha of choice for this video. Sencha Brewing Parameters: 3-4g of tea per 100mL (~3.4oz) 70-80°C (158-176°F) 1st Infusion: 60s 2nd Infusion: 0s* (as short as possible) 3rd Infusion: 45s I strongly recommend weighing your tea instead of using a spoon to measure, at least until you're experienced at eyeballing different tea amounts, but generally speaking, one heaping teaspoon of sencha is roughly 4-5g You can read my written guide here: https://www.tezumi.com/blogs/tezumi-i... As well as more details on how temperature affects sencha here: https://www.tezumi.com/blogs/tezumi-i... Tea and teaware Used: Matsuba Sencha: https://www.tezumi.com/collections/se... Gyokko 250ml Kyusu: https://www.tezumi.com/products/japan... Porcelain Pine Needle Teacup: https://www.tezumi.com/products/japan... Links: https://www.tezumi.com Find us here: Instagram: / tezumitea Twitter: / tezumitea