У нас вы можете посмотреть бесплатно 木薯椰丝糕 | 传统木薯椰丝糕裹上脆皮粉浆油炸,酥酥脆脆还齿颊留香 | 內附脆皮粉浆做法 | Deep-Fry Tapioca Cake или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
🛎🛎🛎 油炸木薯椰丝糕 | 您可曾这样吃过??內附脆皮粉浆做法 | Deep-Fry Tapioca Cake ◆ Ingredients 食材◆ 1 Kg Tapioca 木薯 150g Shredded Coconut 椰丝 120g Brown Sugar 褐糖 ½ Tsp Salt 盐 150g Fresh Milk 鲜奶 2 Tbsp Custard Powder 蛋黄粉 2 Tbsp Tapioca Flour 木薯粉 Dash Of Cooking Oil 食用油 ◆ Crispy Batter 脆皮粉浆◆ 120g Low Protein Flour 低筋面粉 10g Custard Powder 蛋黄粉 30g Corn Starch 玉米淀粉 15g Glutinous Rice Flour 糯米粉 2g Baking Powder 发粉 5g Sugar 白糖 2g Salt 盐 220g Water 室温水 10ml Oil 食用油 ★ Oil For Deep-Fry 适量炸油 Pls don't forget to subscribe our channel and leave a like, stay tuned for more video!!!❤️❤️❤️ Thank you for watching😍 Pls follow our social media to get first-hand information.💗 Facebook: Mr.Peter Cooking Show Instagram: mrpetercookingshow For business enquiry: [email protected]# 香酥可口 # 百吃不腻 This video belongs to its creator, which is the owner of MrPeter Cooking Show. Strictly not allowed to download, share or any reproduction without permission for business purpose!!! Legal action will be taken!!! 本视频属于原创作者,MrPeter Cooking Show 所有者的产物及资产 严禁用于任何未经许可的商业用途 对于任何侵权者,将会采取法律行动 !!!