У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Yuzu Marmalade ☆ 柚子ジャムの作り方 или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Here's a simple way to make Yuzu jam that anyone can follow! I have a Yuzu tree in my garden, and every year around this time, it produces a lot (and I mean a lot, haha) of Yuzu. So, this year, I decided to make Yuzu Marmalade! I hope you find this helpful☺︎ だしこし袋:https://amzn.to/3OkUneX My Chef’s Knife : https://amzn.to/37pidmS My Petty Knife : https://amzn.to/3Jmdqjs ----------------------------------------------------------------------- Ingredients: 500g Yuzu 235g Sweetener (50-80% of the combined weight of the yuzu juice, thin peel, and outer skin, excluding seeds and stem end) 100g Water Instructions: 1. Squeeze the yuzu and separate the seeds, placing them in a straining bag or similar. 2. Remove the membrane(thin peel) and stem end from the yuzu skin and cut it into thin strips. 3. Boil the yuzu skin and discard the cooking liquid three times to remove bitterness. 4. In a pot, combine the yuzu juice, membrane, yuzu skin, sweetener, yuzu seeds (in the straining bag), and water. Heat over low flame. 5. After about 10 minutes, remove the yuzu seeds. Continue heating until the mixture thickens slightly, then remove from heat. 6. Enjoy! ----------------------------------------------------------------------- 「材料」 柚子 500g 甘味料 235g(種とヘタを除いた、柚子の搾り汁、薄皮、皮の合計の重さの50~80%が目安) 水 100g 「作り方」 1、柚子を搾り、種を取り分けて漉し袋などに入れます。 2、柚子の皮から薄皮とヘタを取り、千切りにします。 3、柚子の皮を茹でて煮汁を捨てるのを3回ほど繰り返します。 4、搾り汁、薄皮、柚子の皮、甘味料、柚子の種、水を鍋に入れて弱火にかけます。 5、10分くらいしたら柚子の種を取り出します。そのままトロりとしてきたら火を止めます。 6、エンジョーイ! ----------------------------------------------------------------------- Website : http://www.peacefulcuisine.com Instagram: / peaceful_cuisine Facebook : / peacefulcuisine.ryoya Other Channel : / ryoyatakashima ----------------------------------------------------------------------- Equipments & etc: Camera : Sony A7SIII Lens : FE 35mm F1.4 ZA [SEL35F14Z] Lens Filter : Kenko variable NDX II 82mm Mic:SENNHEISER MKE600 / ZOOM H6 Tripods:SLIK carbon 923 pro/ SLIK carbon 823 pro/ SLIK mini pro 7 Edit : DaVinci Resolve Studio ----------------------------------------------------------------------- #yuzu #marmalade #plant-based #マーマレード #ゆず