У нас вы можете посмотреть бесплатно Kashmiri Saag (Haak) Recipe By Mummy | Kashmiri Pandit Kitchen Series или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Haak, also known as Kashmiri saag, is a simple yet flavorful dish made from tender, leafy greens. This nutritious and delicious meal is a staple in Kashmiri Pandit cuisine and is cherished for its minimalistic ingredients and authentic taste. Hope you like the recipe. Ingredients: Fresh collard greens or mustard greens Mustard oil Asafoetida (Hing) Green chilies Salt Water Follow Us On Social Media: Instagram: / theipc Facebook: / indianpolish Twitter: / merubhaiya About Us: Ready for a cultural rollercoaster? Meet Meru from India and Sylwia from Poland, your dynamic duo on a mission to blend spice and pierogi! Get ready to feast your eyes on our wild vlogs, epic adventures, and hilarious cultural clashes. We're here to make you laugh, learn, and celebrate the beautiful chaos of our combined cultures. If you're up for a wild ride, smash that subscribe button and let's dive into the fun together! #indianfood #saag #kashmir