Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 白萝卜海味汤 怎么样下料才能煲得清澈鲜甜Chinese White Radish Pepper Soup | Mr. Hong Kitchen в хорошем качестве

白萝卜海味汤 怎么样下料才能煲得清澈鲜甜Chinese White Radish Pepper Soup | Mr. Hong Kitchen 2 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



白萝卜海味汤 怎么样下料才能煲得清澈鲜甜Chinese White Radish Pepper Soup | Mr. Hong Kitchen

大家好 这一期和大家分享美味的白萝卜海味汤 白萝卜配上海味 绝对鲜甜好喝 以下还有其他汤类视频 西洋菜汤:    • 西洋菜汤 Watercress Soup 我用这个做法 味道超赞 | Mr...   酿豆腐汤:    • 酿豆腐套餐 HAKKA YONG TAU FOO | 炸料 + 汤 + 干...   鱼漂羹:    • 鱼鳔羹 Fish Maw Soup | 新年菜单 | Mr. Hong K...   酸辣羹:    • 酸辣羹 Hot & Sour Soup | 酸酸辣辣 超开胃 | Mr. ...   材料: 软骨/排骨/老鸡 白萝卜 1 条 红萝卜 1 条 蚝干 适量 干贝 适量 调味: 盐 适量 胡椒粒 适量 Ingredients (Diana Aw) 1. White radish 1pc 2. Carrot 1pc 3. Soft bone 400g 4. Scallops appropriate amount, wash and soak in hot water for an hour. 5. Dried oysters appropriate amount, wash and soak in hot water for an hour Seasoning 1. Salt appropriate amount 2. Pepper appropriate amount Method 1. Cut the radish and carrot in chunks (repeatedly cutting it diagonally and rotating it after each cut) 2. Place the soft bone in a pot of water and turn on heat to let it boil. Add Shaoxing wine to remove the porky smell. Remove any residue on the surface while boiling. Boil for another minute before drain. Wash and set aside 3. Place the soft bone, dried oysters and scallops in a 4 litres pot. Add water to ~70% full. Add pepper and let it boil. 4. Turn to low heat and add carrots and radish. Turn back to high heat and let it boil. Turn to low heat and simmer for 45min. Add salt to taste. 5. Serve and enjoy! 💕 Youtube Channel:    / mrhongkitchen阿鸿厨房   Mr. Hong Kitchen Facebook Page:   / mrhongkitchen   Instagram:   / mrhongkitchen   #chefhong #mrhongkitchen #chinesecooking #WhiteRadishPepperSoup

Comments