Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб MILO发糕/ MILO Huat Kueh 透气空锅盖和密封锅盖蒸笼的区别 в хорошем качестве

MILO发糕/ MILO Huat Kueh 透气空锅盖和密封锅盖蒸笼的区别 4 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



MILO发糕/ MILO Huat Kueh 透气空锅盖和密封锅盖蒸笼的区别

自发面粉是这美禄发糕的主要蓬松食材。自发面粉的主要成份是中筋面粉,再加入泡打粉和盐调拌而成的一种面粉类。只要加入适量的水,经过开水大火蒸煮一段时间,蒸糕就能达到蓬松‘开花’的效果。至于要做到‘开小花’还是‘开大花’的发糕,关键就在于蒸笼里的水气锅压。 锅压越大,发糕‘开的花’会是更蓬松,口感更松软。锅压较小的话,发糕‘开的花’相对的就会比较小,口感也较绵密。为了让大家可以看到发糕蓬松程度的对比,在这视频里,我们用了同样的美禄发糕配方,两个不同的蒸笼做了两款开花度不同的美禄发糕,与大家供勉之。 分量:6-7人份(15粒发糕6cm模) 准备时间:10分钟 煮时:25分钟 材料A: 300克 自发面粉(过筛) 70克 砂糖 60克 玉米油 材料B: 280毫升 热水 80克/4条 美禄粉/ 方便包Milo Kosong粉 准备功夫: 1. 把热水加入美禄粉里,搅拌至美禄粉全溶化,待凉备用 做法: 1. 把材料A和美禄水混合,搅拌均匀至无粒状,静置10分钟,移入量杯 2. 把面糊倒入含有纸杯的模具内(9分满),放入含有滚水的蒸笼里 3. 盖上,大火蒸20分钟 4. 熄火起盖,发糕离锅,趁热享用 Let’s find out how you can make the steamed cake with 2 styles of flower, which one is your pick? Portion: 6-7 pax (15pc 6cm mould) Prep Time: 10 minutes Cook Time: 25 minutes Ingredients A: 300 g self-raising flour (sieved) 70 g fine sugar 60 g corn oil Ingredients B: 280 ml hot water 80 g / 4 sticks Milo Kosong sachet Preparations: 1. Add hot water into Milo Kosong powder, stir well and set aside Steps: 1. Mix well all Ingredients A and Milo mixture, mix well until everything is dissolved, rest for 10 minutes 2. Fill the mixture in the moulds fitted with paper cup (90% filled), insert them into the steamer * 3. Cover with a lid, steam with high heat for 20 minutes 4. Turn off the gas, retrieve the cakes from the steamer, enjoy it while it’s hot! Note: If you prefer the cake with flower-like openings, use a non-vented lid. #南洋风味家常菜单 #nanyangkitchen Visit our website for more recipe: https://www.nanyangkitchen.co/ Like us on FB:   / nanyangkitchen.co   Follow us on IG:   / nanyangkitchen.co   Subscribe to our YT channel:    / nanyangkitchen  

Comments