У нас вы можете посмотреть бесплатно SVJETSKE KUHINJE, DANAS ĆU VAM PREDSTAVITI SPECIJALITETE FINSKE #23 или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Odusevljena sam specijalitetima FInske! Recepti Finske cufte 800 grama mljevenog mesa 1 srednja glavica crvenog luka 2 kasicice soli 1 kasicica bibera 1/4 kasicice zacina all spice 2 kasike prezl 3 kasike kisele pavlake 1 kasika brasna malo brasna i ljute crvene paprike za posipanje cufti Umak od gljiva 200 grama gljiva 1 manja glavica crvenog luka 1 kasika brasna 1-2 kasike maslinovog ulja 1/2 kasicice soli 1/2 kasicice bibera 1 juneca kocka za supu oko 500 ml vode 1 kasika persinovog lista Servirati sa sosom od brusnica i pire krompirom! Riza u tijestu (Karjalanpiirakka, Karelian pie) 120 grama rize 120 ml vode 500 ml mlijeka 100 grama razenog brasna 50 grama bijelog brasna 1/2 kasicice soli 100 ml hladne vode 50 grama maslaca 50 ml mlijeka Tart sa borovnicama 75 grama razenog brasna 75 grama bijelog brasna 90 grama secera 1 kasicica praska za pecivo 1 jaje 115 grama maslaca sobne temperature Nadjev 200 grama borovnica 1 jaje 275 kisele pavlake 1/2 kasicice muskatnog orascica 1 vanilija secer 2 kasike secera 1 kasika kukuruznog skorba