У нас вы можете посмотреть бесплатно Easy Steps to Prepare Dry Fish Maw for Cooking! или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Fish maw is the dried swim bladders that come from a large fish like a croaker or sturgeon. In Asian culture, it is considered to be one of the top four delicacies of the sea (abalone, sea cucumber, shark fin, and fish maw). In appearance, dried fish maw is light, white in color, and have a spongy texture. Fish maw is a good source of collagen, proteins, and nutrients. Collagen provides a wide variety of skin benefits, such as helping to improve your skin tone, and tissue health. Many Chinese people considered fish maw a traditional delicacy representing fortune and health. Therefore, it is popularly served during special occasion such as Chinese New Year, birthdays, and weddings.