У нас вы можете посмотреть бесплатно Te vei indragosti de aceasta prajitura | Prajitura greceasca Portokalopita | или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
retetefaracocere #prajituri #creme #chocolate #recetassinhorno FACEBOOK / retetedeprajiturirodica ➡️INSTAGRAM https://www.instagram.com/p/B1QUVGoI7... ➡️YOUTUBE Canalul meu Bucatareste cu Rodica / @bucatarestecurodica Canalul SimplyDeliciousYaro / 1973yaroslava Va invit sa vizitati si canalul Bucatareste cu Jenny / @cocinandoconjenny Va multumesc pentru vizionare si sprijin pupicii Reteta ingrediente : 1 pachet foietaj cu foi subtiri (250 gr) 4 oua marimea L un praf de sare 150 gr zahar coaja de la o portocala 2 lingurite praf de copt 1 lingurita pasta de portocale sau esenta de vanilie 200 ml ulei 230 gr iaurt natural 6 feli subtiri de portocale Siropul ingrediente: 150 ml apa 250 ml suc de portocale proaspat stors 150 gr xilitol sau zahar normal coaja de la 2 portocale 1 rama scortisoara Recipe ingredient: 1 pack of puff pastry with thin sheets (250 gr) 4 eggs size L a pinch of salt 150 gr sugar peel from an orange 2 teaspoons baking powder 1 teaspoon orange paste or vanilla essence 200 ml oil 230 gr natural yogurt 6 thin slices of orange Syrup Ingredients: 150 ml water 250 ml of freshly squeezed orange juice 150 g xylitol or normal sugar peel from 2 oranges 1 cinnamon frame Ingrediente della ricetta: 1 confezione di pasta sfoglia con sfoglie sottili (250 gr) 4 uova taglia L un pizzico di sale 150 gr di zucchero buccia di un'arancia 2 cucchiaini di lievito in polvere 1 cucchiaino di pasta d'arancia o essenza di vaniglia 200 ml di olio 230 gr di yogurt naturale 6 fette sottili di arancia Ingredienti dello sciroppo: 150 ml di acqua 250 ml di succo d'arancia appena spremuto 150 g di xilitolo o zucchero normale buccia di 2 arance 1 cornice alla cannella Rezept Zutat: 1 Packung Blätterteig mit dünnen Blättern (250 gr) 4 Eier Größe L. eine Prise Salz 150 gr Zucker von einer Orange schälen 2 Teelöffel Backpulver 1 Teelöffel Orangenpaste oder Vanilleessenz 200 ml Öl 230 gr Naturjoghurt 6 dünne Orangenscheiben Sirup Zutaten: 150 ml Wasser 250 ml frisch gepresster Orangensaft 150 g Xylit oder normaler Zucker 2 Orangen schälen 1 Zimtrahmen