У нас вы можете посмотреть бесплатно עוף סוף - עופות ותפוחי אדמה בבישול וצלייה или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
עופות ותפוחי אדמה בבישול וצלייה המתכון המלא בעברית כאן: https://bit.ly/2YjMaeg Chicken and potatoes Cooking and roasting in the oven Ingredients 6 chicken parts (3 calves + 3 thighs) 4 potatoes 2 large onions 1 tsp full of sweet paprika 3/4 teaspoon black pepper 1 teaspoon cumin 1 teaspoon salt A cup of boiling water (240 milliliters, one cup of hot water) 3 tablespoons oil Instructions Slice 2 onions into coarse rings and set aside. Slice 4 medium sized potatoes into coarse rings and set aside. Heat 3 tablespoons of sunflower oil or canola. When the oil is really hot, add the half onion rings and saute for 10 minutes. After 10 minutes add 1 teaspoon of salt, 1 teaspoon of cumin, 1 teaspoon of sweet paprika, 3/4 teaspoon black pepper and mix well. Add the chicken parts to the pot with their skin toward the bottom of the pot, lower the flame, close the lid and cook for 10 minutes. After 10 minutes turn over the chicken parts, close the lid and cook for another 10 minutes. After 10 minutes add a cup of boiling water, the sliced potatoes, moisten the potatoes with a sauce, close the lid and cook for an hour. After an hour, light the oven to 180 ° C and place the pot in the oven for 20 minutes / 30 minutes until lightly browned.