У нас вы можете посмотреть бесплатно Spanac tras la tigaie-preparat de post или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Ingrediente: ~ 300g spanac, ~ 4-5 catei de usturoi, ~ o lingura ulei, ~ o lingurita ulei de masline, ~ o lingurita busuioc, ~ un varf de cutit sare, ~ un varf de cutit piper, ~ 50 ml apa. Prepararea: Se spala spanacul frunza cu frunza, se pune intr-o tigaie la foc uleiul, usturoiul si piperul si se prajesc putin, se adauga si lingurita de ulei de masline, spanacul si apa si se acopera cu un capac, dupa aproximativ 5 min. se amesteca putin si se mai lasa la calit inca aproximativ 5min. sau pana cand se inmoaie bine si isi schimba culoarea. Dupa cele 10 min. de preparare se adauga sarea si busuiocul, se mai lasa la foc 2-3 min. la fic mare pt. a scadea cat mai mult sucul format. Se poate servii ca si preparat de post, dar si insotit de ochiuri, gratare, snitele sau chiftele.