У нас вы можете посмотреть бесплатно The ultimate soft and chewy GINGER COOKIES | Biscotti natalizi alle spezie или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Follow me on Instagram / meritas_bakery Christmas is coming, and what's better than the house smelling of the amazing ginger cookies! For these soft, chewy and delicious cookies you will need: For 16 cookies 260 g All purpose flour 1 egg 210 g brown sugar 1 teaspoon baking soda 2 teaspoon cinnamon 1 1/2 teaspoon ground gloves 1/2 teaspoon nutmeg 1/2 teaspoon ground ginger pinch of salt 60 g vegetable oil 90 g caramel (or molasses) Video on how to make caramel • How to make homemade CARAMEL rich and... Granulated sugar for rolling the cookies Cook for 12 minutes at 180 °C ----------------------------- For my Italian friends: Ingredienti per 16 biscotti 260 g farina tipo 00 1 cucchiaino bicarbonato alimentare 2 cucchiaini cannella in polvere 1 1/2 cucchiaino chiodi di garofano in polvere 1/2 cucchiaino noce moscata in polvere 1/2 cucchiaino zenzero in polvere Un pizzico di sale 210 g zucchero di canna 60 g olio di semi 90 g caramello (qui il video di come fare il caramello • How to make homemade CARAMEL rich and... 1 uovo zucchero per coprire i biscotti Cuocere per 12 minuti a 180 °C Thank you very much as always for your support and love. Until next video, Merita’s bakery